Νιώσε όμορφη, νιώσε δυνατή.
Για όλες τις στιγμές που έχεις νιώσει όχι αρκετά καλή, μόνη και περίεργα διαφορετική. Όταν ένιωσες πως τα χείλη σου δεν ήταν αρκετά σαρκώδη, τα μάτια σου αρκετά μεγάλα, η μύτη σου αρκετά μικρή, η σιλουέτα σου όσο μικροσκοπική “χρειάζεται” να είναι.

Η αίσθηση πως παντού τριγύρω σου υπάρχουν κάποια στανταρτς  ομορφιάς που όσο σκληρά και να προσπαθείς δε θα μπορέσεις να τα φτάσεις ποτέ.

 Δεν είσαι μόνη.
Αυτή είναι η ιστορία μου.
Νιώθω σαν και εσένα όλη μου τη ζωή. Σήμερα, ως επαγγελματίας πλέον στο χώρο της ομορφιάς, η μεγαλύτερη μου δυσκολία είναι πάντα να πείσω τις πελάτισσες, φίλες και αδελφές μου για το πόσο μοναδικές, ανεπανάληπτες, πραγματικά όμορφες είναι.
Έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι για αυτό. 
Το Κουίν Λίλα δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει να αλλάξουν οι αντιλήψεις των γυναικών για την προσωπική τους ομορφιά. Δίνοντας τους την απαραίτητη εκπαίδευση και εργαλεία για να πειραματιστούν με νέες τεχνικές και προϊόντα που θα τους επιτρέψουν να νιώσουν όμορφες και δυνατές μέσα στη διαφορετικότητας τους.
Χτίζοντας μια κοινότητα από γυναίκες στο ίδιο μήκος κύματος, που θέλουν να νιώσουν άνετα μέσα σε αυτό που είναι, που καταλαβαίνουν τη μοναδικότητα της ομορφιά τους.
Ως εδώ με το “νιώθω λίγη” 

Ας κερδίσουμε πίσω την ομορφιά μας! 

xoxo-Λιζ